joi, 9 februarie 2012

Oameni - Schindler's List“Era o dimineata o alba dimineata”  fara nimic, cu sperantele pierdute in umbra unui vis,  intr-un haos total. Oameni Fara constiinta, mila, onoare, fara Dumnezeu. Oameni fara nimic, prinsi intr-un joc stupid, o lupta pentru supravietuire.  Cand nu ai nimic ce te face sa continui? Ce te face sa mergi mai departe? Poate ca speranta ca te vei trezi doar asta e un vis urat, speranta ca totul se va termina si va fi bine. Si chiar asa e, orice cosmar are un final, unul fericit iar acel moment de fericire va conta
mai mult decat toata suferinta.


Schindler's List – un film pe care vi-l recomand, e un film genial o capodopera, actiunea se petrece in timpul celui de al  2 – lea razboi mondial Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, reuseste sa salveze vietile a mai bine de 1100 de evrei in timpul Holocastului. Unul din filmele ce merita vazute, un film de colectie.
20 de comentarii:

 1. Intotdeauna binele invinge dar poate ca unii oameni nu o sa aiba un final fericit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asa e nu toti au un final fericit, dar toti au speranta ca vor avea un final fericit

   Ștergere
 2. acum gasesc raspunsul la intrebarea :" de ce"
  o lume plina de mizerie si de nimicuri.
  frumos scris.

  RăspundețiȘtergere
 3. da... mi-a mai placut Inglorious Bastards, actiunea tot in II RM.

  RăspundețiȘtergere
 4. ar fi multe de explicat din ceea ce ai spus tu dar pe scurt crestinul care se lasa calauzit de Duhul Sfant nu poate intelege gresit biblia si nu i se pare foarte greu de aplicat deoarece cu cat iubim mai mult pe Dumnezeu si cuvantul Lui cu atat mai unsor ne este sa ne apropiem de gandirea lui Dumnezeu (bine inteles gandire limitata limitata, nu putem cunoaste mai mult decat ni se reveleaza) si sa aplicam cuvantul Lui. De exemplu mi sa intamplat sa aplic cuvantul fara sa imi dau seama ca fac asta pentru ca Dumnezeu era in mine si ma invata ce trebuie sa fac iar apoi desii stiam acele versete imi dadeam seama ca le implinesc intru-totul. Nimic nu este legat de noi, totul este legat de Dumnezeu, de cat de mult te lasi atins, schimbat de el. interesant film... :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da ai dreptate :) totul e de cat de mult ne apropiem de El

   Ștergere
 5. Un film exceptional care m-a impresionat. Sa ai o seara frumoasa si linistira.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu nu cred ca exista finaluri fericite, cel putin nu pentru toata lumea... :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Oamenii de pe lista asta s-au salvat!

  RăspundețiȘtergere
 8. Trebuie sa imi fac timp sa vad filmul, pare destul de interesant din comentariile primite...

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...